Hoe kan ik als boekhouder de dienst aankoopfacturen opzegggen voor een bepaalde klant?

Ga naar uw MyCodaBox en klik op "Aankoopfacturen".

Je krijgt een overzicht van al uw dossiers. Je kan voor een dossier de dienst stop zetten door op "Stop de dienst aankoopfacturen" te klikken.

Eens de dienst wordt stopgezet zullen je klanten een e-mail ontvangen. Je klanten blijven namelijk hun aankoopfacturen  nog via CodaBox ontvangen.Om dat stop te zetten moeten ze zelf contact opnemen met support@codabox.com.