Hoe kan ik de Dienst VOILA opzegggen voor een bepaalde klant?

Ga naar uw MyCodaBox en klik op "VOILA".

Je krijgt een overzicht van al uw dossiers. Je kan voor een dossier de dienst stop zetten door op "Stop VOILA" te klikken.

Eens de dienst wordt stopgezet zullen je klanten een e-mail ontvangen. Je klanten blijven namelijk hun aankoopfacturen  nog via CodaBox ontvangen.Om dat stop te zetten moeten ze zelf contact opnemen met support@codabox.com.