Het boekhoudkantoor dat zich heeft ingeschreven op de diensten van CodaBox, kan de dienst Aankoopfacturen voor zijn klanten bestellen op 2 manieren:

1. Via MyCodaBox
  2. CodaBox kan ook de activatie voor u doen mits uw toestemming. Samen zorgen we er voor dat uw klant op de hoogte is van het feit dat de leveringsmethode van zijn factuur wordt aangepast en dat hij ermee instemt. Voor meer informatie over deze 'Boost Activatie' methode kan u onze sales afdeling contacteren via sales@codabox.com

De bestelling via MyCodaBox verloopt als volgt:

1. Log in op MyCodaBox en ga naar het overzicht van de Dienst Aankoopfacturen via het menu KLANTEN VOLMACHTEN & DIENSTEN.

Zoek de klant die je wilt uitnodigen en klik op 'Bestel de dienst Aankoopfacturen' in de kolom 'Acties'

In het volgende scherm, klik op Bestel de Dienst Aankoopfacturen:
  2. Je klant ontvangt een e-mail om de activering van de dienst te aanvaarden door de instructies te volgen.
  3. CodaBox registreert de klant op de verschillende netwerken *
  4. Je ontvangt een bevestiging van de inschrijving op de netwerken

Let op: dit is pas mogelijk als de CODA-dienst is geactiveerd.

Bekijk onze video: Hoe activeer je de Dienst Aankoopfacturen via MyCodaBox?