Het boekhoudkantoor dat zich heeft ingeschreven op de diensten van CodaBox, kan de dienst Aankoopfacturen voor zijn klanten bestellen.

Bestel deze dienst eenvoudig voor uw eigen klantendossier via uw online platform MyCodaBox :

1. Log in op MyCodaBox en ga naar het overzicht van de Dienst Aankoopfacturen via het menu KLANTEN VOLMACHTEN & DIENSTEN.

Zoek en selecteer de klant(en) die je wilt uitnodigen. en klik op Aankoopfacturen bestellen:

Bevestig
    in het volgende scherm de bestelling van de Dienst Levering Aankoopfacturen :
  2. Je klant ontvangt een e-mail om de activering van de dienst te aanvaarden door de instructies te volgen.
  3. CodaBox registreert de klant op de verschillende netwerken *
  4. Je ontvangt een bevestiging van de inschrijving op de netwerken

Let op: dit is pas mogelijk als de CODA-dienst is geactiveerd.

Bekijk onze video: Hoe activeer je de Dienst Aankoopfacturen via MyCodaBox?