Het boekhoudkantoor dat zich heeft ingeschreven op de diensten van CodaBox, kan de dienst VOILA voor zijn klanten bestellen op 2 manieren:

• Via MyCodaBox
  • CodaBox kan ook de activatie voor u doen mits uw toestemming. Als u de voorkeur geeft aan deze methode en u heeft de toestemming van uw klant om VOILA te bestellen via de Boost activatie methode, neem dan contact op met onze sales afdeling via Sales@codabox.com voor meer informatie.

De bestelling via MyCodaBox verloopt als volgt:

1. Log in op MyCodaBox en ga naar het overzicht van de Dienst VOILA via het menu KLANTEN VOLMACHTEN & DIENSTEN - VOILA

Zoek de klant die je wilt uitnodigen en klik op 'Bestel VOILA' in de kolom 'Acties'
    In het volgende scherm, klik op Bestel VOILA:

2. Je klant ontvangt een e-mail om de activering van de dienst te aanvaarden door de instructies te volgen.
  3. CodaBox registreert de klant op de verschillende netwerken *
  4. Je ontvangt een bevestiging van de inschrijving op de netwerken

Let op: dit is pas mogelijk als de CODA-dienst is geactiveerd.

Opmerking: in  KLANTEN VOLMACHTEN & DIENSTEN - VOILA,  kunt u er ook voor kiezen voor Bestel VOILA voor al mijn klanten of voor Verstuur alle vervallen uitnodigen opnieuw