Als accountant wil ik enkel aankoopfacturen ontvangen in de software die aan mijn CodaBox-API is gekoppeld (bv. ClearFacts). Ik wil de aankoopfacturen niet op een andere manier of via andere software ontvangen.

Dat is een optie die per individuele klant ingesteld kan worden.

Om dit aan te passen, ga naar MyCodaBox, in het menu KLANTEN - Lijst Klanten - Klant details - Tablad VOILA, Klik op Bewerken en activeer 'Aankoopfacturen van deze klant enkel aanleveren via API: