Wanneer u ons de contactgegevens van uw klant verstrekt, sturen wij hem een verzoek om zijn e-mailadres te bevestigen.

Het bevestigen van het e-mail adres moet worden voltooid om gebruik te kunnen maken van de door CodaBox aangeboden dienst: CodaBox garandeert een veilige levering van gevoelige gegevens door voorafgaande e-mailverificatie.

De link is 2 weken geldig. Als uw klant zijn e-mailadres een week na ontvangst van de eerste uitnodiging niet bevestigt, ontvangt hij een herinnering.

Dit proces kan mislukken als de klant:

• onjuiste informatie heeft ingevoerd.
  • de e-mail om zijn e-mailadres te bevestigen te laat gezien heeft.

In dit geval vervallen de links in de bevestigingsmail.

U of uw klant kan het proces altijd opnieuw starten door Een aanvraag te sturen naar CodaBox. Er wordt een nieuwe bevestigingsmail gegenereerd en naar uw klant verzonden. (de link in deze mail is weer 2 weken geldig).

E-mail verzonden naar de klant:

Afzender : support@codabox.com

Onderwerp : Gelieve uw e-mailadres te bevestigen

Beste,

U hebt gekozen om bestanden van CodaBox op dit e-mailadres te ontvangen. Via een korte wizard hadden we graag geverifieerd of uw onderneming inderdaad gelinkt is aan dit e-mailadres.

CodaBox beschikt momenteel over volgende gegevens van uw onderneming:

• <Bedrijfsnaam>
  • <Ondernemingsnummer> (alleen indien beschikbaar)
  • <Bedrijfsadres>

Indien u deze onderneming vertegenwoordigt, gelieve op onderstaande link te klikken:

<link om te klikken>

Indien u deze onderneming niet vertegenwoordigt, gelieve op onderstaande link te klikken:

<link om te klikken>

Gelieve te noteren dat deze links binnen 14 dagen vervallen.

Alvast bedankt.

CodaBox Support

Wij nemen de bescherming van uw persoonlijke gegevens serieus

Herinnering verzonden naar de klant als hij zijn e-mailadres een maand na ontvangst van de eerste uitnodiging niet bevestigt:

Afzender : support@codabox.com

Onderwerp : Herinnering: Gelieve uw e-mailadres te bevestigen

Beste,

We wensen u eraan te herinneren dat u uw e-mailadres nog dient te bevestigen.

U hebt gekozen om bestanden van CodaBox op dit e-mailadres te ontvangen. Via een korte wizard hadden we graag geverifieerd of uw onderneming inderdaad gelinkt is aan dit e-mailadres.

CodaBox beschikt momenteel over volgende gegevens van uw onderneming:

• <Bedrijfsnaam>
  • <Ondernemingsnummer> (alleen indien beschikbaar)
  • <Bedrijfsadres>

Indien u deze onderneming vertegenwoordigt, gelieve op onderstaande link te klikken:

<link om te klikken>

Indien u deze onderneming niet vertegenwoordigt, gelieve op onderstaande link te klikken:

<link om te klikken>

Gelieve te noteren dat deze links binnen 7 dagen vervallen.

Alvast bedankt.

CodaBox Support

Wij nemen de bescherming van uw persoonlijke gegevens serieus.