CodaBox biedt ondernemingen de mogelijkheid om, via onze partner Twikey, de mandaten te ondertekenen met behulp van hun identiteitskaart of bankkaart.

Voordat de klant begint met het proces van elektronische ondertekening van het mandaat, moet de gebruiker controleren of hij over de nodige elementen beschikt en aan volgende vereisten voldoet:
  • De gebruiker is de volmachthouder op de rekeningen
  • De identiteitkaart van de ondertekenaar
  • Een eID lezer of een Belgium eID bankaartlezer (dat de eID kan lezen)
  • Een up-to-date browser (Chrome, Firefox, Internet Explorer)
  • Sommige banken geven de mogelijkheid om met de bankkaart te tekenen, in dit geval wordt de gebruiker op de hoogte gebracht tijdens de procedure.

Opmerking: afhankelijk van het type browser dat wordt gebruikt, is het noodzakelijk om een of meer Plug-ins te installeren, inclusief de eID-plug-in voor Firefox, Safari, Chrome en Internet Explorer.

Meeste gestelde vragen van gebruikers die hun mandaat elektronisch ondertekenen

• De uitnodiging om een mandaat te ondertekenen, verzonden door het ondersteuningsteam van Codabox via een lin. In geval van vragen of problemen met deze link, neem contact op met Support@codabox.com
  • Soms vermeldt de Twikey-site dat de link ongeldig is  Probeer opnieuw met de Privé modus van de browser.
  • Indien het proces toch mislukt na het volgen van de procedure en het installeren van de nodige plug-ins  Raadpleeg dan het Ondersteuningsdocument voor ondertekenaars met eID: Meest voorkomende problemen

Belangrijk: de klant ontvangt ook de te ondertekenen mandaten per post. In geval van niet slagen van de elektronische handtekening kunnen deze documenten worden ondertekend en terug gestuurd worden naar CodaBox.