Uw Account Instellingen worden geconfigureerd tijdens het Registratie proces van mijn fiduciaire bij CodaBox:

De optie Klanten ontvangen PDF van CODA en SODA is standaard ingeschakeld:

→ U kunt op elk moment beslissen om deze functie uit te schakelen.

Opmerkingen:

De activering van "Klanten ontvangen PDF van CODA/SODA" in uw instellingen moet worden voltooid door de individuele instelling op klantniveau.

Als u deze functie uitschakelt in de instellingen van uw ACCOUNT,  zullen uw klanten geen PDF-bestanden meer per e-mail ontvangen.

Als u deze functie weer inschakelt in de instellingen van uw ACCOUNT, wordt het opnieuw geactiveerd voor alle klanten voor wie de functie in het verleden al individueel geactiveerd was.