Yuki heeft een optie om PDF documenten te ontvangen in een yukiworks mailbox.

U kunt in Yuki een my.xxx@yukiworks.be adres aanmaken voor elk dossier/klant.

Voor meer informatie kan u contact opnemen met Yuki.

U kan dit adres registreren als contact e-mailadres van uw klant in het CodaBox systeem. Zo zal CodaBox dan de CodaBox bestanden in PDF formaat aanleveren in de yukiworks mailbox.

Opmerking: Om ervoor te zorgen dat uw klant zijn CODA/SODA in PDF-formaat per e-mail kan ontvangen, controleert u of deze dienst is geactiveerd in uw MyCodabox-instellingen en dat deze ook actief staat op klantniveau.