Om veiligheidsredenen kunt u uw paswoord wijzigen of opnieuw aanmaken als u het bent vergeten.

Wijzig uw paswoord

• Ga naar uw MyCodaBox platform
  • Selecteer onder de gebruikersnaam de optie Wijzig het paswoord

• Voer uw nieuwe paswoord in en bevestig het door te klikken op Wijzig mijn paswoord!

Maak uw paswoord opnieuw aan

• Ga naar de MyCodaBox inlogpagina en klik op Paswoord vergeten?

• Vul uw e-mail adres in onder Reset mijn paswoord en klik dan op Reset mijn paswoord.

• U ontvangt dan een e-mail met een reset-link:

"U ontvangt dit bericht als reactie op uw verzoek om het paswoord opnieuw in te stellen van uw account op het MyCodaBox portaal.

In geval van problemen om uw wachtwoord opnieuw in te stellen of om verbinding te maken met uw account, neem dan contact op met Support@codabox.com