Om veiligheidsredenen kan je je paswoord wijzigen of opnieuw aanmaken als je het bent vergeten.

Wijzig uw paswoord

• Ga naar je MyCodaBox platform
  • Selecteer onder de gebruikersnaam de optie Wijzig het paswoord
  • Voer je nieuwe paswoord in en bevestig het door te klikken op Wijzig mijn paswoord!
    Het passwoord moet:

• Minstens 12 tekens bevatten
  • Bestaan uit minstens één speciaal teken
  • Bestaan uit kleine- EN hoofdletters

Maak uw paswoord opnieuw aan

• Ga naar de MyCodaBox inlogpagina en klik op Paswoord vergeten?
  • Vul je e-mail adres in onder Reset mijn paswoord en klik dan op Reset mijn paswoord
  • Je ontvangt dan een e-mail met een reset-link:
    "U ontvangt dit bericht als reactie op uw verzoek om het paswoord opnieuw in te stellen van uw account op het MyCodaBox portaal.

Problemen met het resetten van uw wachtwoord of het inloggen op uw account?
Contacteer ons