Het boekhoudkantoor dat zich voor de CodaBox diensten heeft geregistreerd, kan de Dienst Aankoopfacturen ook voor zijn eigen kantoordossier bestellen.

Bestel eenvoudig deze service voor uw eigen kantoordossier via uw online platform MyCodaBox:

Ik ben het boekhoudkantoor
Ik ben ook de klant
CodaBox
1. Ik maak verbinding met MyCodaBox en krijg toegang tot het overzicht van de dienst aankoopfacturen via het menu Aankoopfacturen.

Ik zoek en selecteer mijn eigen kantoordossier waarvoor ik deze service wil bestellen.

Ik klik op "Bestel de Dienst Aankoopfacturen"

2. Ontvangst van uw aanvraag en verzending van een link, naar het e-mailadres dat in uw eigen kantoordossier geconfigureerd is, om de Dienst Aankoopfacturen te activeren

3. Ik ontvang de activeringse-mail en bevestig de aanvraag voor de dienst door de instructies te volgen.

4. Registratie van uw eigen kantoordossier op de verschillende netwerken *

5. Ik ontvang een abonnements bevestiging voor mijn eigen kantoordossier op alle netwerken

6. Ik ontvang een bevestiging van het abonnement van mijn eigen kantoordossier op de netwerken.

7. Ontvangst van een factuur voor uw eigen dossier en verzending van de factuur naar de klant en de boekhouder.
8a. Ik ontvang de factuur op mijn kantoor in UBL- en PDF-formaat via de dagelijkse aanlevering van mijn CodaBox-bestanden.
8b. Ik ontvang de factuur in PDF-formaat op het e-mailadres dat ik in mijn eigen klantenfolder heb opgeslagen.

→  U kunt uw CodaBox-factuur nu 100% digitaal ontvangen en direct in uw boekhoudsoftware verwerken

* Houd er rekening mee dat er ten minste één actief CODA-mandaat voor de bankrekeningen van uw eigen kantoordossier moet bestaan voordat CodaBox de inschrijving kan uitvoeren op de verschillende netwerken.