Met SignHere kunt u documenten online en digitaal laten ondertekenen.

Vanaf elk apparaat, waar u ook bent, kan u handtekeningen aanvragen én veilig beheren. Voor uzelf, uw klanten en andere stakeholders.

SignHere vervangt de complexe en trage manuele handtekeningsprocessen:

• Volledig papierloos
  • Gebruiksvriendelijk met verschillende ondertekenmethodes zoals sms, e-mail, itsme® en .beID
  • Enorme tijdswinst: stop met printen, tekenen, opnieuw scannen en verzenden
  • Een real-time overzicht van de status van het document

Bovendien voldoet SignHere aan alle wettelijke bepalingen.

Voor al uw vagen kan u contact opnemen met sales@codabox.com of ga naar https://www.signhere.be/