Met SignHere kunt u documenten online en digitaal laten ondertekenen.

Vanaf elk apparaat, waar u ook bent, kan u handtekeningen aanvragen én veilig beheren. Voor uzelf, uw klanten en andere stakeholders.

SignHere vervangt de complexe en trage manuele handtekeningsprocessen:

• Volledig papierloos
  • Gebruiksvriendelijk met verschillende ondertekenmethodes zoals sms, e-mail, itsme® en .beID
  • Enorme tijdswinst: stop met printen, tekenen, opnieuw scannen en verzenden
  • Een real-time overzicht van de status van het document

Bovendien voldoet SignHere aan alle wettelijke bepalingen.

Opmerking: Het ondertekenen van CODA-mandaten via SignHere is voorlopig niet mogelijk omdat de banken enkel Twikey en manuele handtekening aanvaarden. Signhere is voor de interne administratie van een kantoor en zijn klanten.

Voor al uw vagen kan u contact opnemen met sales@codabox.com of ga naar https://www.signhere.be/