HET BEDRIJF registreert zich via de website van CodaBox

REGISTRATIE EN OPSTART MANDATEN

Het Bedrijf voert zijn gegevens rechtstreeks in door het Online formulier in te vullen.

CodaBox controleert de gegevens, stuurt een bevestigingsmail en een contract dat online kan worden ondertekend.

Het Bedrijf ondertekent het contract digitaal.

CodaBox registreert het bedrijf in zijn systeem, importeert de Gegevensfiche en stuurt de CODA mandaten per e-mail naar het Bedrijf.

Het Bedrijf ondertekent de CODA mandaten en stuurt ze terug naar CodaBox (behalve KBC/CBC).

CODABOX

Ontvangt de ondertekende mandaten en stuurt ze naar de bank voor validatie en activering (behalve KBC/CBC).

DE BANK

Verifieert de handtekeningen en activeert de aanlevering van CODA-bestanden (behalve KBC/CBC).

CODABOX

Levert de CODA-bestanden aanvia de methode die past bij de software van het bedrijf.**

CARO, VOILA en SODA zijn niet beschikbaar voor kmo's.

** CodaBox neemt contact op met het bedrijf om te helpen de leveringsmethode te configureren, voor elk van de gebruikte softwares (behalve EOL).

Heb je speciale verzoeken of wil je een gepersonaliseerd contract?

Stuur een e-mail naar helpdesk@codabox.com of vul ons Online contactformulier in om gecontacteerd te worden door een van onze specialisten.