Wanneer u als accountant CodaBox-klant wordt, zorgen wij voor de configuratie van uw MyCodaBox online platform.

Met MyCodaBox kunt u de instellingen van uw CodaBox-account, uw klanten, hun mandaten en de diensten waarop zij zich abonneren beheren.

Door verbinding te maken met MyCodaBox, wordt het aanmaken van een nieuwe klant eenvoudigweg gedaan via het Klanten menu - Nieuwe klant. In dit scherm hoeft u alleen de benodigde informatie van uw klant in te voeren en op Klant opslaan te klikken.

Zie ons artikel Hoe maak ik een nieuwe klant aan?  voor meer informatie.