Verlaat uw klant uw kantoor of wil hij niet langer gebruik maken van de CodaBox diensten?

→ Dan dient u alle mandaten en diensten van deze klant annuleren:

Het boekhoudkantoor
CodaBox
Ik maak verbinding met MyCodaBox, in het menu KLANTEN VOLMACHTEN & DIENSTEN selecteer ik de dienst die moet worden uitgeschakeld.

Ik selecteer in het overzicht de betreffende klant en ik archiveer en of ik annuleer de Service:
  • CODA om CODA mandaten te archiveren via kolom Acties - knop Beheer - menu Acties-  knop Archiveer
  • SODA om SODA mandaten te archiveren via Acties - Archiveer
  • VOILA via Acties - Stop VOILA
CodaBox stopt de verzending van bestanden die gekoppeld  zijn met de diensten die uitgeschakeld zijn
Opmerking: De klant wordt niet verwijderd uit uw MyCodaBox platform. Dit is momenteel niet mogelijk.

Opmerking:

Is uw klant een BNP Paribas Fortis of een Belfius klant die zijn mandaat wenst stop te zetten als gevolg van de door zijn bank aangerekende CODA-gebruikersvergoedingen?

→ Neem contact op met onze support dienst door een e-mail te sturen naar Support@codabox.com. Wij zullen het verzoek tot stopzetting van CODA voor deze onderneming doorsturen naar de betrokken bank. Het archiveren van een rekening/mandaat via uw MyCodaBox platform is niet voldoende om de aanrekening voor CODA door de bank aan de onderneming te doen stoppen.