Verlaat je klant je kantoor of wil hij niet langer gebruik maken van de CodaBox diensten?

Dan dien je alle mandaten en diensten van deze klant te annuleren:

HET BOEKHOUDKANTOOR
CODABOX
Ik log in op MyCodaBox en selecteer in het menu KLANTEN VOLMACHTEN & DIENSTEN, de dienst die moet worden geannuleerd.

Ik selecteer in het overzicht de betreffende klant en ik archiveer/annuleer de Service:
  • CODA om CODA mandaten te archiveren, via de kolom Acties - knop Beheer - menu Acties-  knop Archiveer
  • SODA om SODA mandaten te archiveren, via Acties - Archiveer
  • VOILA via Acties - Stop VOILA
  • CARO via Acties - Desactiveer CARO
CodaBox stopt de verzending van bestanden, gekoppeld aan de geannuleerde diensten

Opmerking: De klant wordt niet verwijderd uit uw MyCodaBox platform. Dit is momenteel niet mogelijk.

Opmerkingen:

• Wil je klant een BNP Paribas Fortis of Belfius mandaat/rekening stopzetten, als gevolg van de door zijn bank aangerekende CODA-gebruikersvergoedingen?
    ⇨ Volg de archiveringsprocedure Hoe een volmacht archiveren en vink de optie aan 'Omwille van de kosten die de bank aanrekent aan mijn klant' in de pop-up. Door deze optie te kiezen, wordt de CODA facturatie van de bank aan het bedrijf stopgezet.
  • Indien de eindklant nog via andere kanalen CODA ontvangt, zal de kost aangerekend blijven.