• Verlaat uw klant uw kantoor of wil hij niet langer gebruik maken van de CodaBox diensten?
    → Dan dient u alle mandaten en diensten van deze klant annuleren:

Het boekhoudkantoor
    CodaBox
    Ik maak verbinding met MyCodaBox, in het menu KLANTEN VOLMACHTEN & DIENSTEN selecteer ik de dienst die moet worden uitgeschakeld.

Ik selecteer in het overzicht de betreffende klant en ik archiveer en of ik annuleer de Service:
    • CODA om CODA mandaten te archiveren via Acties - Archiveer
    • SODA om SODA mandaten te archiveren via Acties - Archiveer
    • Aankoopfacturen via Acties - Stop de dienst Aankoopfacturen
    CodaBox stopt de verzending van bestanden die gekoppeld  zijn met de diensten die uitgeschakeld zijn

Opmerking: De klant wordt niet verwijderd uit uw MyCodaBox platform. Dit is momenteel niet mogelijk

• Is Uw klant een BNP Paribas Fortis klant die zijn mandaat wenst stop te zetten als gevolg van de door BNP Paribas Fortis Aangerekende CODA-gebruikersvergoedingen?

→ Neem contact op met onze support dienst door een e-mail te sturen naar Support@codabox.com. Wij bezorgen u een herroepingsdocument dewelke uw klant kan indienen bij zijn bankkantoor. Het kantoor kan zo de nodige stappen ondernemen om de CODA-dienst te stoppen.