Als Boekhoudkantoor zijn er verschillende manieren om CODA-bestanden van uw klanten te ontvangen:

Na inschrijving op de CodaBox Services bestelt u de CODA-dienst en kiest u een van de volgende leveringsmethode:

• U ontvangt de CODA-bestanden rechtstreeks op uw server. De bestanden worden geleverd via een FTP-bezorgmethode en het resultaat is een Boomstructuur die compatibel is met uw boekhoudprogramma.
  • Via de leveringsmethode die wordt gebruikt door de Boekhoudsoftware waarmee u werkt (sommige softwares hebben hun eigen leveringsmethode nodig voor CODA-bestanden).

→ U kiest een van de bovenstaande leveringsmethoden en uw klant kan ook zijn CODA-bestanden in PDF-formaat ontvangen als hij dat wenst.

Opmerking: Om het verzenden van CODA's per e-mail naar uw klant te activeren, activeert u de algemene optie in uw MyCodaBox-platform in uw Instellingen en ook Individueel voor de betreffende klant.