• Ga naar www.CodaBox.com en klik op Klant worden

Selecteer Finance Manager en volg de 3 stappen om klant te worden bij CodaBox:

Klant worden in 3 stappen

Vul het formulier in met de gegevens van uw bedrijf

Geef aan met welke boekhoudsoftware / verdeler u werkt

Vul de bankrekeningen in waarvoor u de CODA's wenst te ontvangen

Uw aanvraag is geregistreerd!

U ontvangt een bevestigingsmail

Zie ook ons artikel Hoe verloopt het proces van registratie als bedrijf bij CodaBox?

Heeft u speciale aanvragen of wilt u een gepersonaliseerd contract?

Stuur een e-mail naar support@codabox.com of vul ons Online formulier in om gecontacteerd te worden door een van onze specialisten.