Als bedrijf zijn er verschillende manieren om je CODA-bestanden te ontvangen

Om van de CODA-dienst te kunnen genieten, word je klant:

Onafhankelijk van een boekhoudkantoor

Je registreert je bij CodaBox en wij sturen je de CODA-bestanden

De leveringsmethode is aangepast aan de software die je gebruikt

CodaBox neemt contact met je op om je te begeleiden tijdens de configuratie

Via je boekhoudkantoor dat de CODA-dienst bestelt

Je boekhoudkantoor is al klant bij ons of neemt contact met ons op om CodaBox-klant te worden:

3 opties om CODA-bestanden te ontvangen via je boekhouder

CODA BIJ DE BOEKHOUDER GELEVERD + PDF AFSCHRIFT AAN JOU GELEVERD VIA E-MAIL
CODA BIJ JOU + BIJ JE BOEKHOUDKANTOOR GELEVERD
Jij EN je boekhouder ontvangen je CODA bestanden. Je boekhouder betaalt de CodaBox diensten.

Dit is alleen mogelijk als je software gebruikt die verbinding maakt met de CodaBox API.

De lijst van deze compatibele software is beschikbaar op de CodaBox-website, onder "Software voor KMO's".

CODA BIJ JOU GELEVERD

Je boekhoudkantoor is akkoord dat jouw CODA-bestanden rechtstreeks aan jou worden geleverd. Hij ontvangt je

CODA-bestanden niet, maar betaalt voor de diensten van CodaBox.

Gebruik je geen software die verbinding maakt met de CodaBox API?

⇨ Er is waarschijnlijk een FTP-verbinding nodig om de CODA-bestanden op jouw server af te leveren.