Als bedrijf zijn er verschillende manieren om uw CODA-bestanden te verkrijgen. Word klant bij CodaBox:

Onafhankelijk van een boekhoudkantoorVia uw boekhoudkantoor dat de CODA-dienst bestelt

CODA bij u geleverd
Via uw boekhoudkantoor dat de CODA-dienst bestelt

CODA bij u en uw boekhoudkantoor geleverd

U registreert zich bij CodaBox

Wij sturen u de CODA-bestanden onafhankelijk van uw software.

Uw boekhoudkantoor is al klant bij CodaBox of neem contact met ons op om een CodaBox klant te worden. Hij bestelt de CODA-dienst voor uw bankrekeningen en accepteert dat uw CODA-bestanden rechtstreeks aan u worden geleverd.

Uw boekhouder ontvangt uw CODA-dossiers niet maar hij betaalt de CodaBox-diensten.

Opmerking:

We kunnen geen CODA-bestanden naar twee verschillende kanalen sturen. Omdat CODA-bestanden fysiek naar een schijf worden gestuurd, kunnen we de bestanden niet naar 2 servers "sturen".

Uw boekhoudkantoor is al klant van CodaBox of neem contact met ons op om een CodaBox klant te worden. Hij bestelt de CODA-dienst voor uw bankrekeningen.

Uw boekhouder EN u ontvangen uw CODA bestanden, uw boekhouder betaalt de CodaBox diensten.

Opmerking:
Dit is alleen mogelijk als u software gebruikt die verbinding maakt met de CodaBox API.