Als bedrijf zijn er verschillende manieren om uw CODA-bestanden te verkrijgen:

Onafhankelijk van een boekhoudkantoor
Via uw boekhoudkantoor dat de CODA-dienst bestelt

CODA bij de boekhouder geleverd

PDF afschrift bij u geleverd
Via uw boekhoudkantoor dat de CODA-dienst bestelt

CODA bij u geleverd
Via uw boekhoudkantoor dat de CODA-dienst bestelt

CODA bij u en uw boekhoudkantoor geleverd

U registreert zich bij CodaBox

Wij sturen u de CODA-bestanden onafhankelijk van uw software.

Uw boekhoudkantoor is al klant bij CodaBox of neemt contact met ons op om een CodaBox klant te worden.

Uw boekhoudkantoor bestelt de CODA-dienst voor uw bankrekeningen en ontvangt uw CODA-bestanden.

U kan een pdf afschrift van het CODA bestand ontvangen.

Uw boekhoudkantoor is al klant bij CodaBox of neemt contact met ons op om een CodaBox klant te worden. Hij bestelt de CODA-dienst voor uw bankrekeningen en accepteert dat uw CODA-bestanden rechtstreeks aan u worden geleverd.

Uw boekhouder ontvangt uw CODA-dossiers niet maar hij betaalt de CodaBox-diensten.

Opmerking:

We kunnen geen CODA-bestanden naar twee verschillende kanalen sturen. Omdat CODA-bestanden fysiek naar een schijf worden gestuurd, kunnen we de bestanden niet naar 2 servers "sturen".

Uw boekhoudkantoor is al klant van CodaBox of neem contact met ons op om een CodaBox klant te worden. Hij bestelt de CODA-dienst voor uw bankrekeningen.

Uw boekhouder EN u ontvangen uw CODA bestanden, uw boekhouder betaalt de CodaBox diensten.

Opmerking:
Dit is alleen mogelijk als u software gebruikt die CODA kan verwerken via een API connectie. Meer info op Softwares voor Bedrijven voor integratie van CODA