SODA is een gestandaardiseerd digitaal formaat, ontwikkeld en gegegistreerd door CodaBox.

Met SODA ontvangt u rechtstreeks de boekhoudingsdocumenten van de verschillende sociale secretariaten en kunt u deze eenvoudig importeren in uw boekhoudprogramma.

Hoe bestel ik SODA-bestanden?

Uw bent een BoekhoudkantoorUw bent een edrijf

• SODA is momenteel alleen beschikbaar voor boekhoudkantoren, maar als u klant bent van een boekhoudkantoor die zich heeft aangesloten bij de CodaBox diensten, kunt u met hun toestemming directe levering van SODA-bestanden verkrijgen.
De levering van SODA-bestanden gebeurt via de CodaBox API of via andere beveiligde elektronische kanalen.

Geen SODA zonder CODA. Het SODA-product is niet apart verkrijgbaar. SODA kan alleen worden overgedragen voor de professionele klanten van de boekhouder, op voorwaarde dat CODABOX reeds CODA levert op basis van een hiervoor gegeven volmacht.

** Zodra u ten minste één actief SODA-mandaat heeft, worden de vaste maandelijkse kosten gefactureerd. Op het moment dat u een bestand voor dit mandaat ontvangt, wordt u één keer per mandaat gefactureerd.

Raadpleeg de Algemene Voorwaarden van de SODA-dienst in uw MyCodaBox online platform via het menu

ACCOUNT - Contracten & Diensten - SODA Levering