Volg de onderstaande stappen om SODA te bestellen:

• Ga naar https://www.codabox.com/nl/partners/ en controleer of uw Boekhoudsoftware klaar is voor de SODA-integratie.
  • Log in op MyCodaBox, selecteer in het menu KLANTEN - Lijst Klanten de klant waarvoor u de SODA-service wilt activeren en in de Soda tab selecteer Nieuwe SODA Volmacht

• Klik op Sociaal secretariaat toevoegen:

• Selecteer het Sociaal Secretariaat in de lijst Kantoor en klik vervolgens op Volmacht opslaan:

U kunt meerdere Socialen Secretariaten toevoegen via Sociaal secretariaat toevoegen

Nadat de Volmacht is geregistreerd, stuurt CodaBox de Volmacht naar het Sociaal Secretariaat en we vragen hen om de SODA's te activeren.

Volmachten status in MyCodaBox:

U kunt de activering van uw SODA-Volmacht volgen door verbinding te maken met MyCodaBox - KLANTEN VOLMACHTEN & DIENSTEN  - Soda.

Opmerking: De klant hoeft geen verdere documenten te ondertekenen, aangezien hij zijn toestemming al heeft gegeven via het Mandaat overdracht gegevens voor de CODA-dienst.
 Lees ook onze gerelateerde artikels