Wijzigt u uw boekhoudsoftware of hebt u een nieuwe toegevoegd?

Voor elke software moet een nieuw CodaBox-contract worden getekend.

Neem contact op met onze support via Support@codabox.com

• Wij sturen u uw nieuwe contract(en) ter ondertekening toe.
  • Na ontvangst van uw getekend contract, maken we ook een nieuw MyCodaBox platform voor u aan per software en u krijgt een login om toegang te krijgen.
  • Wat de prijs van CODA betreft,  cumuleren we de zichtrekeningen van alle platformen om de prijs te berekenen, de SODA-dienst moet per platform worden betaald.

U werkt met verschillende boekhoudprogramma's die al bij ons geregistreerd zijn en u wilt uw klant overbrengen?

► Via MyCodaBox, kunt u uw klant overbrengen naar een ander van uw platformen.

Zie ook onze Gerelateerde artikels