Geen CODA in Exact Online ?

De hoofdreden waarom een klant zijn CODA-bestanden niet in Exact Online ontvangt, is dat hij zijn EOL niet correct heeft ingesteld.

Twee mogelijke oorzaken:

• Onjuiste Exact Online mailbox

Het is van essentieel belang om de mailbox in EOL te configureren om je CODA-bestanden rechtstreeks in je boekhoudsoftware te ontvangen.

• Boekjaar niet gecreëerd:
    Voor Exact Online, bij de start van een nieuw boekjaar, moet de klant een nieuw boekjaar in Exact Online instellen op de eerste dag van het nieuwe boekjaar. Anders worden de door ons verzonden CODA-bestanden niet in Exact Online weergegeven.

Zodra het nieuwe boekjaar is gecreëerd, sluit u Exact Online en start u opnieuw.

Zie ook onze gerelateerde artikelen