Hoe zal ik de CodaBox bestanden ontvangen?

De wijze waarop men de CodaBox bestanden kan ontvangen, hangt in de eerste plaats af van zijn boekhoudprogramma. Een verscheidenheid aan programma's die gebruikt worden, geven elk op hun manier toegang tot CODA/SODA/facturen voor import.

De bestanden komen voor import ofwel terecht :

• Op jouw server
    Via een FTP-bezorgmethode. Het resultaat is een boomstructuur die compatibel is met jou boekhoudprogramma.
  • Direct in jouw boekhoudprogramma
    Via de leveringsmethode van het boekhoudprogramma (sommige programma's hebben een eigen leveringsmethode).

Manier 1 : Boekhoudpogramma's met import via jouw server via beveiligde FTP leveringsmethode

Niet volledige lijst...
AccowinAdixAdsolutBe-WanBocount
Briljant AccountBriljant AccountEVA-onlineExact GlobeExpert/M Plus
IllicosoftOctopusOrganiPingwinPopsy
PROACCtopACCOUNTVeniceVERO-CountWinbooks
Zensoft

Manier 2 :  Boekhoudpogramma's met directe import

ProgrammaType verbinding
BOB
Winbooks On Web
Horus
Winauditor
Gebruiken een API-verbinding  via een token om verbinding te maken met CodaBox en bestanden te downloaden.

Een FTP levering op uw server is ook mogelijk met deze programma' s, je hebt de keuze.

Clearfacts
TOCO

Stratics

ThanksToPay

Gebruiken een API-verbinding via een token om verbinding te maken met CodaBox en bestanden te downloaden.
Exact Online Gebruikt een digitale brievenbus xxx@xxx.xx om CODA-bestanden te ontvangen. Je kunt deze mailbox registreren via MyCodaBox of doorgeven aan CodaBox via een gegevensfiche (in geval je een onderneming bent).
WingsDe FTP wordt verzorgd door Wings die de verbinding tussen CodaBox en Wings regelt.
Yuki Gebruikt een beveiligde verbinding via een gebruikersnaam en een wachtwoord.

Leveringsmethode instellen

CodaBox neemt contact op met jouw Kantoor om u te helpen om de ontvangst van de bestanden te bepalen voor elk van jouw boekhoudprogramma's (behalve EOL).

CodaBox zal je steeds een e-mail sturen met 1 van volgende opties:

• FTP : CodaBox legt je uit hoe u de bestanden op jouw server kan ontvangen.
  • API : Je ontvangt van CodaBox meteen de API token om in te voegen in jouw boekhoudprogramma
  • Yuki : Je ontvangt van CodaBox meteen de parameters om in te geven in Yuki.

Contacteer uw leverancier om na te vragen of jouw programma CODA/SODA en facturen kan verwerken vanuit CodaBox.

Heb je verder nog een vraag over jouw verbinding met ons systeem? Contacteer Support@codabox.com