CodaBox bestanden ontvangen?

De wijze waarop men de CodaBox bestanden kan ontvangen, hangt in de eerste plaats af van zijn boekhoudprogramma.

Een verscheidenheid aan programma's die gebruikt worden, geven elk op hun manier toegang tot CODA/SODA/facturen voor import. De bestanden komen voor import ofwel terecht :

• Op jouw server
    Via een FTP-bezorgmethode. Het resultaat is een boomstructuur die compatibel is met jouw boekhoudprogramma.
  • Direct in jouw boekhoudprogramma
    Via de leveringsmethode van het boekhoudprogramma (sommige programma's hebben een eigen leveringsmethode).

Methode 1: Boekhoudpogramma's met import via jouw server/CodaBox SyncTool beveiligde FTP leveringsmethode
Je ontvangt fysiek jouw CODA op jouw server via een beveiligde FTP-levering met onze synchronisatietool, waarmee je de CODA-bestanden van Codabox kan ophalen en lokaal opslaan.

Hoe werkt het?

We bezorgen je de nodige informatie om de CodaBox SyncTool te installeren en te configureren.

Alle info in dit artikel

Levering van bestanden in een formaat dat compatibel is met je boekhoudprogramma:

Niet volledige lijst...
AccowinAdixAdsolutBe-WanBocount
Briljant AccountBriljant AccountEVA-onlineExact GlobeExpert/M Plus
IllicosoftOctopusOdooOrgani
Pingwin
Popsy
PROACC
topACCOUNT
Venice
VERO-Count
Winbooks
Zensoft

Methode 2: Boekhoudprogramma's met directe import maar NIET via API
Programma
Type verbinding
Exact Online Gebruikt een digitale brievenbus xxx@xxx.xx om CODA-bestanden te ontvangen. Je kunt deze mailbox registreren via MyCodaBox of doorgeven aan CodaBox via een gegevensfiche (in geval je een onderneming bent).
WingsDe FTP wordt verzorgd door Wings die de verbinding tussen CodaBox en Wings regelt.
Yuki Gebruikt een beveiligde verbinding via een gebruikersnaam en een wachtwoord.

Methode 3: Via API
API V2
CodaBox Connect API
Gebruikt een API connectie via een token om verbinding te maken met CodaBox en bestanden te uploaden.

Token manueel verstuurd door CodaBox

Gebruikt een API connectie om verbinding te maken met CodaBox en bestanden te uploaden. De software heeft een ingebouwde functionaliteit om verbinding te maken met CodaBox
BOB
Winbooks On Web
Horus
Winauditor
Clearfacts

Stratics

ThanksToPay

Yuki *
Horus *
https://doc.codabox.com/ - zie API V2
https://doc.codabox.com/- zie CodaBox Connect

Momenteel alleen voor CARO bestanden

Leveringsmethode instellen

CodaBox neemt contact op met jouw Kantoor om u te helpen om de ontvangst van de bestanden te bepalen voor elk van jouw boekhoudprogramma's (behalve EOL).

CodaBox zal je steeds een e-mail sturen met 1 van volgende opties:

• FTP : CodaBox legt je uit hoe u de bestanden op jouw server kan ontvangen.
  • API : Je ontvangt van CodaBox meteen de API token om in te voegen in jouw boekhoudprogramma
  • Yuki : Je ontvangt van CodaBox meteen de parameters om in te geven in Yuki.

Contacteer je leverancier om na te vragen of jouw software CODA/SODA en facturen kan verwerken vanuit CodaBox. Heb je verder nog een vraag over jouw verbinding met ons systeem?

Contacteer ons via helpdesk@codabox.com