Een verscheidenheid aan programma's die gebruikt worden door boekhouders, geven elk op hun manier toegang tot CODA/SODA/factuur bestanden voor import

Onderstaande lijsten geven een overzicht van de programma's en de manier waarop de verbinding tussen CodaBox en het programma gemaakt wordt.

Programma's verbonden met CodaBox via FTP (niet-uitputtende lijst)
Accowin
Adix
Adsolut
Be-Wan
Bocount
Briljant Account
Briljant Account
EVA-online
Exact Globe
Expert/M Plus
Illicosoft
Octopus
Organi
Pingwin
Popsy
PROACC
topACCOUNT
Venice
VERO-Count
Winbooks
Zensoft

De meeste partnerprogramma's maken gebruik van deze FTP leveringsmethode, maar de volgende programma's maken gebruik van een specifieke leveringsmethode voor het aanleveren van bestanden:

ProgrammaType verbinding
BOB
Winbooks On Web
Horus
Winauditor
Gebruiken een API-verbindingvia een token om verbinding te maken met CodaBox en bestanden te downloaden.

Een FTP levering op uw server is ook mogelijk met deze programma' s, u heeft de keuze.

Clearfacts
TOCO

Stratics

ThanksToPay

Gebruiken een API-verbinding via een token om verbinding te maken met CodaBox en bestanden te downloaden.
Exact Online Maakt gebruik van een digitale mailbox xxx@xxx.xx om CODA-bestanden te ontvangen. U kan deze mailbox registreren via MyCodaBox of doorgeven aan CodaBox via een gegevensfiche (in geval u een onderneming bent).
WingsDe FTP wordt verzorgd door Wings die de verbinding tussen CodaBox en Wings regelt.
Yuki Maakt altijd gebruik van de FTP-verbinding bij CodaBox via een gebruikersnaam en een wachtwoord. Gebruik de CodaBox verbindingstool niet.

Op onze site vindt u de lijst van alle boekhoudsoftwarepartners van CodaBox

Contacteer uw leverancier om na te vragen of uw programma CODA/SODA en factuur bestanden kan verwerken vanuit CodaBox.

Heeft u verder nog een vraag over uw verbinding met ons systeem? Contacteer Support@codabox.com