Hier vindt u een overzicht van de verschillende statussen van een SODA-mandaat:

Status mandaatBetekenis
Not signed
Het mandaat is besteld, maar er zijn geen CODA-mandaten ondertekend.
Waiting
Zodra we uw bestelling naar het sociaal secretariaat hebben gestuurd, wordt het mandaat op Waiting gezet tot we het eerste dossier hebben ontvangen.
Active
Het mandaat is actief, u ontvangt SODA-bestanden voor de sociale secretariaten waarvoor transacties worden uitgevoerd.
Archived

Het mandaat is gearchiveerd. CodaBox zal het mandaat niet meer in behandeling nemen.

Als het mandaat actief was, ontvangt u geen SODA-bestanden meer.
Problem
Er is een probleem met het mandaat. Onze administratieve afdeling zal contact met u opnemen. Indien mogelijk is de oorzaak beschikbaar via MyCodaBox.