Als bedrijf is het momenteel niet mogelijk om SODA-bestanden rechtstreeks te bestellen.

Alleen een Boekhoudkantoor kan SODA-bestanden voor zijn klanten bestellen.

Als u uw SODA-bestanden wilt ontvangen, moet u de volgende 3 punten met uw accountant overeenkomen:

Uw Boekhoudkantoor
CodaBoxUw Bedrijf
Bestelt uw CODA en SODA*
Betaalt voor de CodaBox diensten
Stuurt alle bestanden (CODA en SODA) naar uw bedrijf

Opmerking: Uw accountant ontvangt ze niet, alleen als u werkt met software die compatibel is met de CodaBox API.
Ontvangt de CODA/SODA-bestanden

* Geen SODA zonder CODA. Het SODA-product is niet apart verkrijgbaar. SODA kan alleen worden geleverd voor de professionele klanten van het Boekhoudkantoor, op voorwaarde dat CODABOX de CODA al levert op basis van een volmacht die voor dit doel is afgegeven. Zie ook Hoe kan ik mijn CODA-bestanden ontvangen?