Als bedrijf is het momenteel niet mogelijk om SODA-bestanden rechtstreeks te bestellen.

Alleen een Boekhoudkantoor die klant is bij CodaBox, kan de SODA-bestanden voor zijn klanten bestellen.

→ Om gebruik te maken van deze dienst nodigt u uw Boekhouder uit om onze FAQ te raadplegen en ons artikel te lezen Hoe verloopt het proces van uw registratie als boekhouder bij Codabox?

Als u uw SODA-bestanden wilt ontvangen, moet u de volgende 3 punten met uw accountant overeenkomen:

Uw Boekhoudkantoor
CodaBoxUw Bedrijf
Bestelt uw CODA en SODA*
Betaalt voor de CodaBox diensten
Stuurt alle bestanden (CODA en SODA) naar uw bedrijf

Opmerking: Uw accountant ontvangt ze niet, alleen als u werkt met software die compatibel is met de CodaBox API.
Ontvangt de CODA/SODA-bestanden

* Geen SODA zonder CODA. Het SODA-product is niet apart verkrijgbaar. SODA kan alleen worden geleverd voor de professionele klanten van het Boekhoudkantoor, op voorwaarde dat CodaBox de CODA al levert op basis van een volmacht die voor dit doel is afgegeven.