Je klant ontvangt een e-mail van CodaBox

Onderwerp: Gelieve uw e-mailadres te bevestigen

Inhoud van de e-mail

• Informatie over zijn bederijf
  • Twee links

►  Indien hij de wettelijke vertegenwoordiger van het bedrijf is, klikt hij op de betreffende link en het formulier start

►  Indien hij niet de wettelijke vertegenwoordiger is, klikt hij op de andere link*

Het verificatieformulier

De klant moet de naam kiezen van het Boekhoudkantoor waarmee hij werkt:

Wanneer de eerste letters van de naam van het Boekhoudkantoor in het veld worden ingevoerd, start het auto-completion proces en wordt een lijst van namen voor het Boekhoudkantoor voorgesteld:

Zodra de naam van het Boekhoudkantoor correct is gekozen, moet de keuze worden gevalideerd door op Bevestigen te klikken. Een laatste scherm toont de verificatie van het e-mailadres:

* Weigering van verificatie
De klant koos ervoor om op de tweede link in de verificatiemail te klikken:
'Indien u deze onderneming niet vertegenwoordigt, gelieve op onderstaande link te klikken:'

Door op deze link te klikken, start hij de wizard die zijn weigering zal registreren.

Indien de klant een andere e-mailadres wil registreren bij CodaBox, kan hij contact opnemen met onze Support via Support@codabox.com om ons het e-mailadres door te geven dat hij wenst te gebruiken.

Validatieproces mislukt

De link is vervallen

De links zijn 2 weken geldig. Na deze periode kan de klant het verificatieproces van zijn e-mailadres opnieuw activeren via

'Link vervallen, vraag hier een nieuwe link aan' (link bevindt zich in de verificatiemail).

Mislukte pogingen

Als bij de selectie van het Boekhoudkantoor een fout optreedt, wordt een bericht weergegeven  'de gegevens zijn niet correct'. U heeft nog X pogingen''

Na 3 mislukte pogingen wordt de klant uitgenodigd om contact op te nemen met onze Support via support@codabox.com om te vragen dat een nieuwe uitnodiging om zijn e-mailadres te verifiëren wordt verstuurd.