Aanpassen van een Exact Online digitale brievenbus

Boekhoudkantoren die werken met Exact Online software kunnen de Exact Online digitale brievenbus van hun klant aanpassen in hun MyCodaBox platform.

Ga naar uw MyCodaBox-platform, in KLANTEN - Lijst Klanten - selecteer de betreffende klant, in de klantgegevens, in Klant informatie, klik op Bewerken

Pas de Exacte Online digitale brievenbus aan en klik op Wijzigingen opslaan

Zoeken naar klanten zonder Exact Online digitale brievenbus

Een filter kan worden toegepast om te zoeken naar ontbrekende Exact Online digitale brievenbussen.

In KLANTEN - Lijst Klanten - Selecteer 'Zonder Exact Online Mailbox' om een lijst van klanten weer te geven waarvoor de Exact Online digitale brievenbus ontbreekt.

Een Boekhoudkantoor dat niet met Exact Online werkt, kan de Exact Online digitale brievenbus van zijn of haar klant bekijken

Het kan voorkomen dat een Fiduciaire die niet met Exact Online werkt, de Exact Online digitale brievenbus adres van zijn klant, die zijn eigen Exact Online licentie heeft en die dit adres gebruikt voor directe levering, moet raadplegen.

In dit geval kan het Boekhoudkantoor de digitale brievenbus van zijn klant niet aanpassen via MyCodaBox, de digitale brievenbus verschijnt read-only. Dit is om elke fout te voorkomen. Indien de digitale brievenbus gewijzigd moet worden, kunt u dit aanvragen via Support@codabox.com

Zie ook onze gerelateerde artikels