Een nieuwe Service is nu beschikbaar in MyCodaBox: De Kredietkaartafschriften, de CARO Service

Wat zijn de voordelen?

Net als bij elektronische bankafschriften (CODA) biedt CodaBox u nu de mogelijkheid om de kredietkaartafschriften van uw klanten op te vragen en aan u ter beschikking te stellen.

Voordelen zijn dezelfde als voor CODA-bestanden:

• De aanvraag van Kredietkaartafschriften gebeurt rechtstreeks in uw MyCodaBox-platform. Indien de klant niet tot activering overgaat, kan de boekhouder een uitnodiging opnieuw versturen.
  • CodaBox levert de bestanden en bespaart u de administratieve rompslomp.
  • Geen risico meer dat de onderneming vergeet de Kredietkaartafschriften aan haar boekhouder te verstrekken.

Hoe werkt het?

• Het Boekhoudkantoor logs op MyCodaBox, checkt de lijst van de in aanmerking komende klanten voor de CARO Service en vraagt de Service aan voor zijn Klant.
  • De Klant ontvangt, via een automatisch proces, een uitnodigingsmail met een activerings-URL die hem doorverwijst naar onze CodaBox Wizard. Hij gebruikt zijn kredietkaart en kaartlezer om de CARO Service te activeren en valideert ook zijn aanvraag via een code die hij per SMS ontvangt.
  • Zodra de Service is geactiveerd, haalt CodaBox de bestanden op en maakt deze beschikbaar voor de boekhouder, zie ons artikel Leveringsmethode voor CARO-bestanden.

Welke klanten komen in aanmerking?

• Een in aanmerking komende klant is een klant die een actief CODA mandaat heeft voor een IBAN bij een bank die deze dienst ondersteunt.
  • Het type bankrekening kan een zichtrekening of een spaarrekening zijn.
  • De bankrekening kan geen gearchiveerde rekening zijn.

Wilt u deze service voor uw klant bestellen? Zie ons artikel Hoe bestel ik de CARO Service voor mijn Klant?

Opmerking: Het CARO menu is niet beschikbaar in de MyCodaBox applicatie voor resellers.