Stappen die door de kaarthouder moeten worden gevolgd

• Zodra de CARO Service voor uw klant is besteld, wordt er automatisch een e-mail gestuurd naar uw klant op het adres dat u hebt ingegeven bij het bestellen van de Service. Deze e-mail bevat :
    • De stappen die moeten worden genomen om de CARO Service te activeren
    • Een link naar een video die deze stappen beschrijft
    • De activatielink

• Na het klikken op de activatielink wordt de klant doorgestuurd naar een welkomstpagina

• Op dat moment dient de kaarthouder het volgende bij de hand te hebben:
    • Zijn mobiele telefoon om de verificatiecode te controleren die hij per SMS zal ontvangen
    • Zijn kredietkaartgegevens die beschikbaar zijn op zijn papieren kredietkaartafschrift (om zijn klantenreferentie te controleren die door de boekhouder werd ingevoerd via MyCodaBox).
    • Zijn kredietkaart en bankkaartlezer om te kunnen tekenen voor de activatie van de CARO Service.

• Als uw klant klaar is, kan hij op Volgende klikken
    Een SMS met de verificatiecode wordt verstuurd naar het GSM-nummer (door de boekhouder ingevoerd in MyCodaBox) van de kaarthouder. De kaarthouder kan deze code nu invoeren in het SMS verificatievenster en op Volgende klikken.

• In het volgende scherm moet hij zijn kredietkaartgegevens invoeren, zijn klantenreferentie bevestigen, de wettelijke voorwaarden lezen, deze accepteren als hij ermee instemt en op Bevestig klikken.

• Daarna wordt een scherm van van de beveiligde bank portaal getoond waar uw klant zijn kaartlezer en kredietkaart zal moeten gebruiken om zijn verzoek om zijn afschriften te delen met zijn boekhouder af te ronden. De gebruikerservaring is vergelijkbaar met een e-commerce transactie.

• Na deze stap is de kaarthouder geregistreerd voor de CARO Service.

• De laatste stap is een e-mail van CodaBox ter bevestiging van de registratie bij de Service.

Deze e-mail bevat een link naar de algemene voorwaarden waarin staat dat hij, indien hij deze overeenkomst wil herroepen, contact moet opnemen met zijn boekhouder. De boekhouder ontvangt de kredietkaartafschriften van zijn klant vanaf de maand volgend op de registratie.

→ Zodra de e-mail is verzonden, worden het e-mailadres en het mobiele telefoonnummer uit onze databank verwijderd.

Opmerking: De lijst met rekeningen waarvoor de CARO Service kan worden besteld, is zichtbaar in het hoofdmenu van MyCodaBox, in KLANTEN VOLMACHTEN & DIENSTEN - CARO

Zie ook ons artikel Registratie voor de CARO Service verloopt niet zoals gepland