'Klant heeft geen actief CODA mandaat bij een bank die CARO ondersteund' verschijnt wanneer ik een klant selecteer in Lijst klanten - CARO

Het bestellen van CARO Service voor deze klant is momenteel niet mogelijk. De klant heeft geen CODA-mandaat bij een CARO partnerbank.

De Klantenreferentie van de kaarthouder is niet correct, wat kan ik doen?

Als je een foutmelding krijgt bij het invoeren van de referentie van jouw klant, controleer dan de klantenreferentie op het papieren afschrift.

Ik heb mijn klant/kaarthouder uitgenodigd, maar zij /hij heeft geen SMS of e-mail ontvangen om de Service te activeren.

In MyCodaBox - KLANTEN VOLMACHTEN & DIENSTEN - CARO - Zoek jouw klant en klik op Beheer

Controleer of het mobiele telefoonnummer en/of de e-mail die je hebt ingevoerd hetzelfde is als dat van de klant/kaarthouder en pas het indien nodig aan door te klikken op Bewerk en verzend.

De e-mail - het mobiele telefoonnummer en de laatste 4 cijfers van de kredietkaart kunnen op deze plaats worden aangepast. Zodra je de wijzigingen hebt aangebracht, klik op Verzend Uitnodiging

Opmerking: Het veld Klantenreferentie is een niet-bewerkbaar veld. Als je deze informatie wilt aanpassen, klik je op Annuleren en vervolgens op Deactiveer CARO naast deze Klantenreferentie.

Tips: Je kan ook meer informatie bekijken door te klikken op het kleine icoontje i