Het bestellen van de CARO Service voor uw klant gebeurt via MyCodaBox met de Klantreferentie die aanwezig is op het kredietkaartafschrift van de kaarthouder.

Een invoercontrole voorkomt het gebruik van een onjuiste Klantreferentie. De bestelling van de CARO Service wordt in dit geval niet gevalideerd.

Ondanks deze controle kan het gebeuren dat de Boekhouder de gegevens van zijn klanten omwisselt en de Klantreferentie van een andere van zijn klanten invoert bij het bestellen van de Dienst. In dit geval kan de uitgenodigde klant zich niet abonneren op de Service.

MyCodaBox biedt de mogelijkheid om de verkeerde uitnodiging te annuleren, zodat de Boekhouder een nieuwe kan creëeren.

Een CARO uitnodiging annuleren via MyCodaBox

Ga naar MyCodaBox - KLANTEN VOLMACHTEN & DIENSTEN - CARO  en zoek in de lijst de klant voor wie u de uitnodiging wilt annuleren en klik op Beheer

Selecteer de uitnodiging om te annuleren en klik op Annuleer uitnodiging

Bevestig door te klikken op Annuleer uitnodiging

De annulering wordt bevestigd met een bericht: 'De uitnodiging werd successvol geannuleerd'. Nu kunt u het uitnodigingsproces voor dezelfde Klantreferentie opnieuw starten via KLANTEN VOLMACHTEN & DIENSTEN - CARO - Nieuwe CARO aanvraag