Via MyCodaBox kunt u de kredietkaartafschriften van uw klanten meteen downloaden.

Hoe werkt het?

• U bestelt CARO voor uw klant via MyCodaBox
  • Uw klant activeert de Service door zijn akkoord te geven via een activeringslink.
  • Zodra er een kredietkaartafschrift beschikbaar is, kunt u dit (gedurende 24 maanden) via MyCodaBox downloaden.

Kredietkaartafschriften downloaden

In MyCodaBox, KLANTEN VOLMACHTEN & DIENSTEN > CAROZoek de klant voor wie u de afschriften wil downloaden en klik op Beheer. Download is beschikbaar voor Klantreferenties met de status Actief

In het volgende scherm, klik op Download om de beschikbare CARO-bestanden te downloaden

Selecteer de periode en klik op DownloadDe afschriften worden gedownload in een .zip-bestand waarvan de naam is samengesteld uit CARO + de periode die u hebt gekozen om te downloaden. Bijvoorbeeld CARO - 202007.zip