Via MyCodaBox kunt u de kredietkaartafschriften van uw klanten meteen downloaden.

Hoe werkt het?

• U bestelt CARO voor uw klant via MyCodaBox
  • Uw klant activeert de Service door zijn akkoord te geven via een activeringslink.
  • Zodra er een kredietkaartafschrift beschikbaar is, kunt u dit (gedurende 24 maanden) via MyCodaBox downloaden.

Kredietkaartafschriften downloaden

In MyCodaBox, KLANTEN VOLMACHTEN & DIENSTEN - CAROZoek de klant voor wie u de afschriften wil downloaden en klik op Beheer

In dit scherm heeft u toegang tot de Status van alle CARO aanvragen die voor deze klant werden gedaan.

Download is beschikbaar voor Klantreferenties met de status Actief

Opmerking: De kolom 'Laatste document ontvangen op' geeft een overzicht van de datum van de laatste upload voor actieve klantenreferenties. Hierdoor kunt u referenties detecteren waarvoor geen recente verrichting is, in dit geval wordt de datum in het oranje weergegeven.

Klik vervolgens op Download beschikbare CARO-bestanden te downloaden

Selecteer de periode en klik op Download

→ De afschriften worden gedownload in een .zip-bestand waarvan de naam is samengesteld uit CARO + de periode die u hebt gekozen om te downloaden. Bijvoorbeeld CARO - 202007.zip

Het .zip-bestand wordt geüpload naar de map die geconfigureerd werd in uw browserinstellingen. Zie ons artikel Hoe kiest u de downloadmap voor kredietkaartafschriften als u deze instelling wilt aanpassen.