Via MyCodaBox kunt u de kredietkaartafschriften van uw klanten meteen downloaden.

Hoe werkt het?

• U bestelt CARO voor uw klant via MyCodaBox
  • Uw klant activeert de Service door zijn akkoord te geven via een activeringslink.
  • Zodra er een kredietkaartafschrift beschikbaar is, kunt u dit (gedurende 24 maanden) via MyCodaBox downloaden.

Kredietkaartafschriften downloaden

In MyCodaBox, KLANTEN VOLMACHTEN & DIENSTEN - CAROZoek de klant voor wie u de afschriften wil downloaden en klik op Beheer

download de kredietkaartafschriften van je klant in mycodabox via het caro menu

In dit scherm heeft u toegang tot de Status van alle CARO aanvragen die voor deze klant werden gedaan.

Download is beschikbaar voor Klantreferenties met de status Actief

zoek in het caro menu van mycodabox naar actieve klanten voor wie caro download beschikbaar is

Opmerking: De kolom 'Laatste document ontvangen op' geeft een overzicht van de datum van de laatste upload voor actieve klantenreferenties. Hierdoor kunt u referenties detecteren waarvoor geen recente verrichting is, in dit geval wordt de datum in het oranje weergegeven.

Klik vervolgens op Download beschikbare CARO-bestanden te downloaden

Selecteer de periode en klik op Download

→ De afschriften worden gedownload in een .zip-bestand waarvan de naam is samengesteld uit CARO + de periode die u hebt gekozen om te downloaden. Bijvoorbeeld CARO - 202007.zip

in mycodabox-caro kan je de periode kiezen voor het downloaden van zijn kredietkaartafschriften