Het spijt ons u te moeten informeren dat  de levering van de CODA van ING bankrekeningen hinder ondervindt.

Op 14/8 heeft ING haar interne processen aangepast om CODA-bestanden te activeren en te genereren.

Hierdoor zijn enkele kenmerken van de CODA-bestanden gewijzigd.

In ons artikel ING - Vreemde nummering CODA bestanden vindt u meer uitleg over mogelijke hinder die u ondervindt voor CODA files van de periode 13/8 - 21/8.

Update 28/8

Voor de ontbrekende CODA bestanden tussen de periode 13/8 - 20/8 werd een oplossing gevonden. Alle tussenliggende bestanden zullen geleverd worden.

Heeft u ontbrekende bestanden tussen 16/6 en 15/8: CodaBox heeft je kantoor gecontacteerd op 8/09 omtrent deze ontbrekende CODA bestanden.

Momenteel zoeken we samen met ING naar een oplossing voor de andere problemen die u en uw klanten met de ING CODA zouden kunnen ondervinden:

• Rekeningnummer tegenpartij ontbreekt
  • Rekeningnummer tegenpartij niet volledig vermeld (BEXX ontbreekt)
  • Transacties worden gegroepeerd per type waardoor de details van de transactie niet meer worden opgenomen in het CODA bestand.

Zodra we meer informatie en/of een oplossing hebben, zullen we u onmiddellijk op de hoogte stellen via een volgende communicatie.