Om de status van de mandaten van uw klanten te bekijken, ga naar KLANTEN VOLMACHTEN & DIENSTEN- CODA

Om de mandaten te beheren en hun details te tonen, klikt u op 'Beheer' in de kolom Actie.

Het gedetailleerde overzicht van mandaten toont de status van uw mandaten en u vindt er de mogelijke acties voor elk mandaat:

Meer info per mandaatMeer info per bankrekening

Via de details van elk mandaat wordt u geïnformeerd over:

• De status van het mandaat
  • Te ondernemen acties aan uw kant of klantzijde (nodig uw klant uit om te tekenen via Twikey, nodig hen uit om hun mandaten te linken in hun KBC-app, download het mandaat)
  • Ontbrekende e-mailadressen: het mandaat blijft in de status 'Prepared',  in dit geval kunnen we uw klant niet bereiken terwijl het mandaat klaar staat
  • ...

U wordt gedetailleerd geïnformeerd over de status van de bankrekening

• Beschikbaarheid van CODA
  • mandaat niet getekend
  • actie bij uw klant (KBC/CBC)