U bent uw wachtwoord om in te loggen op uw MyCodaBox-platform vergeten en u moet het resetten of u wilt het gewoon wijzigen?

Een toegang tot MyCodaBox is een combinatie van drie elementen:

• Uw e-mailadres
  • Uw gebruikersnaam
  • Uw wachtwoord

Het juiste e-mailadres is de sleutel tot succes!

Alvorens te klikken op "Reset mijn wachtwoord!", wanneer u de procedure volgt om uw MyCodaBox-wachtwoord te resetten/wijzigen, moet u ervoor zorgen dat u het e-mailadres invoert dat u gebruikt hebt bij het aanmaken van uw MyCodaBox-verbinding (uw eigen e-mailadres, dat van uw Boekhoudkantoor of dat van een collega?) anders zal het reset-proces mislukken en zult u kostbare tijd verliezen.

In de e-mail die u ontvangt na 'Reset mijn paswoord', staat ook uw gebruikersnaam vermeldt

Zie ook onze gerelateerde artikels