Samen met de bankendie Twikey-mandaatondertekening ondersteunen, wil CodaBox het digitaal ondertekenen van CODA-mandaten aanmoedigen.

Via MyCodaBox bieden wij je de mogelijkheid om de Twikey-link naar je klant te sturen zodat deze zijn/haar

CODA-mandaat elektronisch kan ondertekenen.

Welke mandaten kunnen via Twikey worden ondertekend?Ondertekening via Twikey is mogelijk voor:

Opmerking:
De knop 'Tekenen met Twikey' is alleen zichtbaar als er nog geen actief bankmandaat is

Hoe?
  • Ga naar MyCodaBox > KLANTEN VOLMACHTEN & DIENSTEN > CODA. Zoek de klant voor wie je de Twikey-link wil verkrijgen en klik op Beheer.

• Selecteer vervolgens het mandaat dat door je klant moet worden ondertekend. Klik met de rechtermuisknop op de knop 'Teken met Twikey' en kies 'Linkadres kopiëren'. Zodra de link is gekopieerd, plak je deze eenvoudig in een
    e-mail naar je klant, waarbij je hem uitnodigt te tekenen.