Samen met de banken die Twikey-mandaatondertekening ondersteunen, wil CodaBox het digitaal ondertekenen van CODA-mandaten aanmoedigen.

Via MyCodaBox bieden wij u de mogelijkheid om de Twikey-link naar uw klant te sturen zodat hij zijn CODA-mandaat elektronisch kan ondertekenen.

De link kopiëren en opsturen

• Ga naar MyCodaBox - KLANTEN VOLMACHTEN & DIENSTEN - CODA, zoek de klant voor wie u de Twikey-link wilt verkrijgen en klik op Beheer.

• Selecteer vervolgens het mandaat dat door uw klant moet worden ondertekend, klik met de rechtermuisknop op de knop Teken metTwikey en kies 'Linkadres kopiëren'. Zodra de link is gekopieerd, plakt u deze eenvoudig in een e-mail met een uitnodiging om te tekenen naar uw klant