Op zoek naar informatie over de producten die CodaBox aanbiedt, onze diensten, ons bedrijf, hoe ons kan contacteren? Je bent alvast op de juiste plaats!

Onze FAQ's, die per onderwerp zijn gerangschikt en regelmatig worden bijgewerkt, zullen je helpen om snel, gemakkelijk en op elk moment een antwoord te vinden op de meest gestelde vragen.

Blijf ook op de hoogte als we verbeteringen aanbrengen en nieuwe functies en diensten aanbieden.

Hoe gebruik je onze FAQ?

Je kan de rubrieken die de algemene thema's voorstellen raadplegen, zoals hieronder. Je kan ook de zoekfunctie gebruiken, die op elke pagina aanwezig is, met behulp van trefwoorden.

MyCodaBox
Functies - Interactie met uw boekhoudsoftware - Transfers - Aanpassing gegevens
CODA
Mandaten - Activering - Levering - Partnerprocedures - Tarieven - Handtekeningen met eID

SODA

Voor wie? - Bestellen - Activeren

VOILA
Registreren - Voor wie - Gebruikte kanalen
CARO
Bestellen - Levering - Video's
VOICI
Facturen ontvangen/verzenden - Aangesloten software pakketten
Aanbevolen vragen
Recente zaken - Nieuws
Boekhouders
Klant worden - Uw gegevens aanpassen - Voordelen
Wat is er nieuw?
Onze verbeteringen - Nieuwe functies
SignHere
Algemene informatie
E-mailadres verificatie
Controleproces
Configuratie van CodaBox partner software
Integratie - Partners - Configuratie
Ondernemers
Klant worden - Voordelen - Registratie

Getuigenissen
Ze spreken over ons