Wanneer het boekhoudkantoor haar klant bij de CARO Service registreert en de klant zijn registratie heeft bevestigd, kan de boekhouder de kredietkaartafschriften van zijn klant via MyCodaBox downloaden.

De kredietkaartafschriften (in PDF) worden gecomprimeerd in een .zip-bestand. Wanneer je op Download klikt via MyCodaBox > KLANTEN VOLMACHTEN & DIENSTEN > CARO > je klant > Beheer, wordt dit bestand gedownload in de map die hiervoor geconfigureerd werd in uw browserinstellingen. Meestal is dit de map Downloads.

Als je de CARO bestanden wilt downloaden naar een andere map, kan je je browserinstellingen aanpassen om een andere locatie te kiezen: