Om toegang te krijgen tot jouw 2021 CODA uittreksels, moet je de map in WinBooks aanpassen.

Jouw CODA-dossiers worden op de gebruikelijke plaats afgeleverd volgens het volgende schema:

"DOSSIER \ JAAR \ REKENINGNUMMER"

Om te voorkomen dat je de instelling elk jaar moet wijzigen, kun je het jaartal als parameter invullen door de variabele %YEAR% toe te voegen, zoals gebeurd is voor de variabele %IBAN%.

Opmerking: We wachten op Winbooks screenshots in het Nederlands, maar hier is al een FR-versie.

Voorbeeld : CODA\DossierXXX\%YEAR%\%IBAN%\