Ontvangt u uw CODA bestanden op uw server in een boomstructuur

Komt deze boomstructuur tot stand via de gekozen leveringswijze 'FTP bij CodaBox' met de daarbij horende tool 'CodaBoxFilesFromFTP'?

Herkent u deze leveringsmethode voor uw CodaBox bestanden?  Lees dan volgende belangrijke informatie!

De 'FTP bij CodaBox' zal niet beschikbaar zijn op 24/3, en dit gedurende enkele uren in de late namiddag. Codabox migreert de beschikbare FTP ruimte om haar dienstverlening te optimaliseren.

U zal hier hoogstwaarschijnlijk geen hinder van ondervinden. U kan 's ochtends nog rustig de nieuwe bestanden binnenhalen. In de namiddag zal de synchronisatietool gedurende enkele uren geen verbinding kunnen maken met CodaBox, maar u mist in geen geval de synchronisatie van nieuwe bestanden.

Wat moet u doen voor 24/3?

Niets.

Wat moet u doen na 25/3?

Kijk na of u nog steeds nieuwe bestanden ontvangt. Indien dit zo is, heeft u geen hinder ondervonden van onze migratie.

Ontvangt u geen nieuwe CODA bestanden meer na 25/3?

Volg dan onderstaande stappen om dit euvel op te lossen:

• Open de 'CodaBoxFilesFromFTP' applicatie op uw serveromgeving.
  • Ga naar het menu 'Configuratie' - 'Parameters'
  • Klik op 'FTP connectie testen'
    • Indien dit een foutmelding geeft, ga dan verder met volgende stappen.
    • Indien deze test succesvol is, dan is er geen probleem ,  mogelijk zijn er geen nieuwe bestanden te synchroniseren.
  • Controleer het veld FTP adres en pas aan indien nodig: dit moet ingevuld zijn met waarde ftp.app.codabox.com
  • Klik op 'FTP connectie testen'.
  • Klik op Opslaan

• Indien de connectie hersteld is, kan de tool opnieuw bestanden synchroniseren (u zal geen bestanden ontbreken)
  • Indien u problemen ondervindt om bovenstaande stappen uit te voeren, contacteer ons op support@codabox.com