Op donderdag 25 februari gaat onze IT-infrastructuur even op onderhoud.

Dit betekent dat sommige CODA-bestanden wat later worden aangeleverd op 25 februari.

Niet alle bestanden zullen dus om 8u 's ochtends beschikbaar zijn op 25/2.

Uiteraard doen we er alles aan om de hinder te beperken. We leveren alle CODA-bestanden zo snel mogelijk.

Update 25/2 - 11u30 : Aanlevering van de CODA van ING is momenteel onderbroken. Samen met ING bekijkt CodaBox om de levering zo snel mogelijk terug op te starten. CODA van andere banken is beschikbaar.

Update 25/2 - 17u30 :  De CODA van ING is inhoudelijk niet correct. Vanaf nu kan je de status opvolgen via : Vertraging in aanlevering van CODA bestanden van ING sinds 25/2

Dank voor je begrip.

Het CodaBox team