Heb je CODA nodig voor afpunting van je verkoopfacturen of voor reconsiliatie?

Vraag even na bij je boekhouder of hij al CODA voor je bedrijf ontvangt via CodaBox of CODA voor jouw bedrijf kan bestellen bij CodaBox. Je kan automatisch gebruik maken van de CODA die wij leveren aan je boekhouder.  Lukt het niet via je boekhouder, lees dan hieronder verder!

Verzorg je jouw eigen boekhouding en wens je jouw CODA bestanden via CodaBox te ontvangen, dan ben je bij CodaBox aan het juiste adres

• Voor elke bankrekening wordt de CODA op dagelijkse basis opgehaald bij de bank en op electronische en beveiligde wijze afgeleverd in je Software via de CODABOX API of via andere beveiligde electronische kanalen. Het gebruik van het CODA-Product bied je veel voordelen zoals : meer efficientie, minder fouten, … Je hebt de zekerheid dat je over alle bankrekeninguittreksels beschikt en hoeft geen handmatige input meer te doen of handmatig bestanden op te gaan halen bij zijn verschillende bankinstellingen.
  • De CODA :
    1. Krijgen een logische nummering en rangschikking
    2. Worden gecontroleerd op volledigheid (saldi)
    3. Worden in een pdf-bestand geleverd

Bestel online en wordt makkelijk klant van CodaBox!

Toch nog vragen vooraleer je wil bestellen?

► Contacteer sales@isabel.eu en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.