Je hebt je klant uitgenodigd om gebruik te maken van de CARO Service, maar hij kan de activering van de Service niet afronden.

► Aan zijn kant, heeft je klant:

• De activatie e-mail ontvangen
  • Op de activeringslink geklikt en het formulier geopend om de activering van de Service te bevestigen
  • Een SMS ontvangen met de verificatiecode
  • Zijn kredietkaartgegevens ingevuld op het activeringsformulier
  • Op het scherm van de beveiligde site van zijn bank heeft hij zijn aanvraag met succes afgerond door zich te identificeren met zijn kredietkaart en zijn kaartlezer, maar vervolgens ontvangt hij rechtstreeks van de beveiligde site van zijn bank een bericht* met de mededeling dat het proces is mislukt.

Waarom kan mijn klant zijn activatie niet valideren voor CARO?

• De bankkaart staat geen online betalingen toe
  • Je klant kan er in het verleden voor hebben gekozen zijn kaart tijdelijk te blokkeren via de kaarteigenschappen in zijn bank-app. Als gevolg daarvan kunnen met deze kaart geen onlinebetalingen meer worden verricht EN kan de CARO Service niet worden geactiveerd.

Oplossing?

1. Vraag je klant of hij met deze kaart online betalingen kan verrichten:
    Indien dit niet mogelijk is, dient de klant contact op te nemen met zijn bank om na te gaan of deze optie kan worden geactiveerd.

2. Als de klant met deze kaart online betalingen kan verrichten:
    Controleer dan of hij zijn kaart tijdelijk heeft geblokkeerd via zijn bank-app. Als hij zijn kaart wil deblokkeren om CARO te activeren, nodigt hij hem uit naar zijn bank-app te gaan om deze functie te deactiveren of contact op te nemen met zijn bank.

→ Het is mogelijk dat dit niet onmiddellijk geactiveerd wordt in de systemen van de bank, dit kan mogelijk enkele minuten duren. Indien het niet onmiddellijk lukt, raden we aan om even te wachten en later opnieuw te proberen.

*Note: Het bericht dat aangeeft dat het proces is mislukt varieert afhankelijk van de bank van de klant. De oorzaak wordt misschien niet uitdrukkelijk vermeld.