Geen SODA-bestanden beschikbaar in Yuki, hoewel er al CODA's voor deze klant zijn geleverd?

Als er SODA-bestanden voor je klant bij CodaBox beschikbaar zijn, haalt Yuki ze op aan de hand van zijn BTW-nummer (dat in de SODA-bestandsnaam staat).

Heb je het betreffende BTW-nummer toegevoegd aan je Yuki administratie?

Meer informatie hierover vind je Op de website van onze partner Yuki onder 'Het SODA-bestand komt op de Yuki-server'