Deze procedure is van toepassing indien de VOILA 1.0 versie nog geïntegreerd is in je MyCodaBox platform.

Raadpleeg dit artikel om eenvoudig je VOILA-versie te controleren.

Het Boekhoudkantoor heeft de volgende mogelijkheden om VOILA voor zijn klanten te bestellen:

• Via uitnodiging: nadat je de klant via MyCodabox uitgenodigd hebt zal de klant van ons een e-mail ontvangen waarin deze uitgenodigd wordt de Dienst te aanvaarden.
  • Via Boost activatie: dankzij de activatie via Boost heeft CodaBox geen bevestiging van je klant nodig!
    Meer info in ons artikel VOILA activatie via Boost.

Bestelling via MyCodaBox

1. Ga naar MyCodaBox - KLANTEN VOLMACHTEN & DIENSTEN - VOILA

Zoek de klant die je wilt uitnodigen en klik op 'Bestel VOILA' in de kolom 'Acties'
    In het volgende scherm, klik op Bestel VOILA:
    voila 1.0 via mycodabox bestellen

2. Je klant ontvangt een e-mail om de activering van de dienst te aanvaarden door de instructies te volgen.
  3. CodaBox registreert de klant op de verschillende netwerken*
  4. Je ontvangt een bevestiging van de inschrijving op de netwerken

Let op: dit is pas mogelijk als de CODA-dienst is geactiveerd.